Sun City Suites

Mindanao, General Santos
Sun City Suites Genel
Sun City Suites Öne Çıkan Resim
Sun City Suites Dış Mekan
Sun City Suites Dış Mekan
Sun City Suites Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Sun City Suites
SunCity Complex, National Highway Mindanao, General Santos

General Santos bölgesindeki Sun City Suites konaklamanızda, St. Paul Novitiate Parkı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve KCC Mall of Gensan alışveriş merkezi ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Robinsons Place Gensan ile 0,6 mi (0,9 km) ve General Santos Kent Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Cafe Firenzo restoranı ideal, bu restoran Filipin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 43 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Premium Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x