Aica Suites & Pension House

Mindanao, General Santos
Aica Suites & Pension House Öne Çıkan Resim
Aica Suites & Pension House Dış Mekan
Aica Suites & Pension House Dış Mekan
Aica Suites & Pension House Dış Mekan
Aica Suites & Pension House Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Aica Suites & Pension House
Diamond Street Munda Subdivision Mindanao, General Santos

General Santos bölgesindeki Aica Suites & Pension House konaklamanızda, St. Paul Novitiate Parkı ve Dadiangas Notre Dame Üniversitesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon KCC Mall of Gensan alışveriş merkezi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Robinsons Place Gensan ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x