Sun Boutique Hotel - Adults Only

Agios Dimitrios
Sun Boutique Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Sun Boutique Hotel - Adults Only Dış Mekan
Sun Boutique Hotel - Adults Only İç Mekan
Sun Boutique Hotel - Adults Only İç Mekan
Sun Boutique Hotel - Adults Only Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Sun Boutique Hotel - Adults Only
Andrea Papandreou 123 Amoudara , Agios Dimitrios

Sun Boutique Hotel - Adults Only misafirlere Malevizi bölgesinde, plaj yakınında, Ammoudara Plajı yakınında ve Pankritio Stadı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kandiye Limanı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Knossos Sarayı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 55 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x