Atlantica Akti Zeus

Agios Dimitrios
Atlantica Akti Zeus Genel
Atlantica Akti Zeus Genel
Atlantica Akti Zeus Genel
Atlantica Akti Zeus Öne Çıkan Resim
Atlantica Akti Zeus Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Atlantica Akti Zeus
1-3, Linoperamata , Agios Dimitrios

Atlantica Akti Zeus misafirlere Malevizi bölgesinde, plaj yakınında, Ammoudara Plajı yakınında ve Pankritio Stadı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kandiye Limanı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Knossos Sarayı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Atlantica Akti Zeus içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 8 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 368 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Inland View)
Family
Family Oda
Family
Family Oda (Swim Up)
Family
Family Oda (Superior)
Double
Double Room Inland View for 4
Double
Double Room Swim Up Inland View
One
One Bedroom Suite Inland View
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x