Sun Beach Hôtel

Ajaccio
Sun Beach Hôtel Genel
Sun Beach Hôtel Genel
Sun Beach Hôtel Genel
Sun Beach Hôtel Genel
Sun Beach Hôtel Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Sun Beach Hôtel
Route Des Sanguinaires , Ajaccio

Ajaccio bölgesindeki Sun Beach Hôtel misafirlere deniz kıyısında, Southern Corsica Beaches ve Trottel Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Barbicagja ile 1 mi (1,6 km) ve Santa Lina ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x