Summit Hotel Porto Real Aparecida

Interior De São Paulo, Aparecida
Summit Hotel Porto Real Aparecida Genel
Summit Hotel Porto Real Aparecida Genel
Summit Hotel Porto Real Aparecida Öne Çıkan Resim
Summit Hotel Porto Real Aparecida Dış Mekan
Summit Hotel Porto Real Aparecida Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Summit Hotel Porto Real Aparecida
Avenida Itaguaçu, 2850 São Geraldo Interior De São Paulo, Aparecida

Aparecida bölgesindeki Summit Hotel Porto Real Aparecida konaklamanızda, Vale do Paraíba ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Paraiba do Sul River ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Aparecida Meryem Ana Ulusal Tapınağı ve Bazilikası ile 1,5 mi (2,5 km) ve Nativity Scene Hill - Shrine of Our Lady Aparecida ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca lobide şömine, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Aparecida bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1650 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Luxury Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Quarto Master Luxo - 2 pessoas

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x