EcoMapp Hotel

Interior De São Paulo, Aparecida
EcoMapp Hotel Genel
EcoMapp Hotel Genel
EcoMapp Hotel Genel
EcoMapp Hotel Genel
EcoMapp Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +29 fotoğraf
EcoMapp Hotel
Av. Itaguassu 1971 Interior De São Paulo, Aparecida

Aparecida bölgesindeki EcoMapp Hotel konaklamanızda, Vale do Paraíba yakınında ve Aparecida Meryem Ana Ulusal Tapınağı ve Bazilikası ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nativity Scene Hill - Shrine of Our Lady Aparecida ile 1,1 mi (1,7 km) ve Pendiao Stadı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda EcoMapp Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x