Summer Luxury Beach Resort and Spa

Güney Tayland, Koh Phangan
Summer Luxury Beach Resort and Spa Genel
Summer Luxury Beach Resort and Spa Genel
Summer Luxury Beach Resort and Spa Genel
Summer Luxury Beach Resort and Spa Öne Çıkan Resim
Summer Luxury Beach Resort and Spa Kahvaltı
Image More +98 fotoğraf
Summer Luxury Beach Resort and Spa
145/40 Moo 1 Ban Tai Güney Tayland, Koh Phangan

Summer Luxury Beach Resort and Spa misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, plajda, Tong Sala Plajı yakınında ve Hard Road ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Haad Rin Nai Plajı ile 5,4 mi (8,6 km) ve Pantip Yiyecek Pazarı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Chardonnay restoranı ideal, bu restoran Akdeniz mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 46 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. 2 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Suite Pool Access
Deluxe
Deluxe Süit
Luxury
Luxury Suite Beachfront
Luxury
Luxury Suite Beachfront Pool Access
Room
Junior Süit
Room
Garden Suite
Room
Pool Access Suite
Room
Luxury Beachfront Suite
Room
Junior Suite - Twin
Room
Grand Deluxe Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x