Sabaii Bay Resort

Güney Tayland, Koh Phangan
Sabaii Bay Resort Yerinde Yemek
Sabaii Bay Resort Yerinde Yemek
Sabaii Bay Resort Yerinde Yemek
Sabaii Bay Resort Oda Manzaraları
Sabaii Bay Resort Oda Düzeni
Image More +121 fotoğraf
Sabaii Bay Resort
100/56 Moo 1 Thongsala Güney Tayland, Koh Phangan

Sabaii Bay Resort konaklamanızda Ko Pha-ngan bölgesinde, Thong Sala İskelesi ile 2,6 km (1,6 mi) ve Haad Rin Nai Plajı ile 8,6 km (5,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Ban Chalok Plajı ile 10,8 km (6,7 mi) ve Tharn Sadet Şelalesi ile 12,8 km (8 mi) mesafede.

Sabaii Bay Resort, Sabaii Bay Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

43 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler 10 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden Room
Superior
Superior Bungalow
Room
Fan Bungalow
Room
Two Person AC Bungalow
Room
Deluxe Beachfront Bungalow
Room
Family Bungalov
Room
Garden Bungalow

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x