Summer Kiss Hotel

Southern Albania, Sarande
Summer Kiss Hotel Genel
Summer Kiss Hotel Genel
Summer Kiss Hotel Genel
Summer Kiss Hotel Öne Çıkan Resim
Summer Kiss Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Summer Kiss Hotel
SH81 Sarande Southern Albania, Sarande

Summer Kiss Hotel misafirlere Saranda bölgesinde, plaj yakınında, Mango Plajı ve Museum of Archaeology 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ksamil Adaları ile 7,6 mi (12,3 km) ve Saranda Sinagogu ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Summer Kiss Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 9 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Triple
Triple Room with View
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x