Amber Apartments

Southern Albania, Sarande
Amber Apartments Öne Çıkan Resim
Amber Apartments Dış Mekan
Amber Apartments Dış Mekan
Amber Apartments Dış Mekan
Amber Apartments Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Amber Apartments
Rruga Butrinti in Front of Hotel Nertili Southern Albania, Sarande

Saranda bölgesindeki Amber Apartments misafirlere milli parkta, Mango Plajı ve Museum of Archaeology 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ksamil Adaları ile 7,7 mi (12,3 km) ve Saranda Sinagogu ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Amber Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 5 plaj barı ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 69 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Apart Daire, Balkon
Üç
Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x