Summer Home

Kelaa
Summer Home Genel
Summer Home Öne Çıkan Resim
Summer Home Dış Mekan
Summer Home Dış Mekan
Summer Home Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Summer Home
Haa Alifu , Kelaa

Summer Home misafirlere Kelaa bölgesinde, plaj yakınında ve Medhafushi ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Utheemu Sarayı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Govvaafushi ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x