Beach Home Kelaa

Kelaa
Beach Home Kelaa Genel
Beach Home Kelaa Öne Çıkan Resim
Beach Home Kelaa Dış Mekan
Beach Home Kelaa Oda Manzaraları
Beach Home Kelaa Oda Manzaraları
Image More +9 fotoğraf
Beach Home Kelaa
Kelaa , Kelaa

Kelaa bölgesindeki Beach Home Kelaa konaklamanızda Medhafushi ve Govvaafushi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Baarah İskelesi ve Utheemu Sarayı ile aynı bölgededir.

Pansiyonda yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 7 odamız vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sağlık kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x