Summer Breeze Hotel

Güney Tayland, Patong
Summer Breeze Hotel Öne Çıkan Resim
Summer Breeze Hotel Dış Mekan
Summer Breeze Hotel Dış Mekan
Summer Breeze Hotel Kahvaltı
Summer Breeze Hotel Kahvaltı
Image More +65 fotoğraf
Summer Breeze Hotel
171/12 Soi San Sabai Güney Tayland, Patong

Summer Breeze Hotel size Patong merkezinde, Bangla Sokağı yakınında ve Patong Plajı ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Kamala Plajı ile 6,1 mi (9,7 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x