Hotel Orchid Residence

Puket Adası, Patong
Hotel Orchid Residence Genel
Hotel Orchid Residence Genel
Hotel Orchid Residence Öne Çıkan Resim
Hotel Orchid Residence Dış Mekan
Hotel Orchid Residence Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Orchid Residence
171/22 Soi Sansabai Puket Adası, Patong

Hotel Orchid Residence konaklamanızda Patong merkezinde, Bangla Sokağı yakınında ve Patong Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Karon Plajı ile 5,2 km (3,2 mil) ve Chalong Tapınağı ile 17,2 km (10,7 mil) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Orchid Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Double Room
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x