Sulusea Boutique Hotel

Visayan Adaları, Balabag
Sulusea Boutique Hotel Genel
Sulusea Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Sulusea Boutique Hotel Dış Mekan
Sulusea Boutique Hotel Dış Mekan
Sulusea Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Sulusea Boutique Hotel
Diniwid Beach Visayan Adaları, Balabag

Sulusea Boutique Hotel misafirlere Boracay bölgesinde, okyanus kıyısında, Diniwid Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve CityMall Boracay Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Beyaz Plaj ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Filipin mutfağı sevenler için Sulusea ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x