Suites Metropoli Edificio Torino

Sierra, Quito
Suites Metropoli Edificio Torino Genel
Suites Metropoli Edificio Torino Genel
Suites Metropoli Edificio Torino Genel
Suites Metropoli Edificio Torino Genel
Suites Metropoli Edificio Torino Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Suites Metropoli Edificio Torino
Checoslovaquia E9-75 y Suiza Sierra, Quito

Bu apart otel misafirlere Quito (La Carolina) bölgesinde, Vivarium ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Atahualpa Olimpik Stadyumu ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Quicentro Alışveriş Merkezi ile 2,3 km (1,4 mil) ve Ulusal Ant Bazilikası ile 5,3 km (3,3 mil) mesafede.

Bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları izlenebilen bir 32-inç düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için emanet kasası, masa, telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkanı sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x