Suite Opera Rooms

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Suite Opera Rooms Öne Çıkan Resim
Suite Opera Rooms Dış Mekan
Suite Opera Rooms İç Mekan
Suite Opera Rooms Kahvaltı
Suite Opera Rooms Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Suite Opera Rooms
Via Firenze 11 Roma Tarihi Merkezi, Roma

Suite Opera Rooms misafirlere Roma merkezinde, Trevi Çeşmesi ve İspanyol Basamakları ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kolezyum ile 1,1 mi (1,7 km) ve Pantheon ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x