Residence Lungomare

Rimini Coast, Riccione
Residence Lungomare Genel
Residence Lungomare Genel
Residence Lungomare Öne Çıkan Resim
Residence Lungomare Dış Mekan
Residence Lungomare Dış Mekan
Image More +157 fotoğraf
Residence Lungomare
Viale Milano 7 Rimini Coast, Riccione

Residence Lungomare misafirlere Riccione merkezinde, Viale Dante ve Riccione Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rimini Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Restoranda Residence Lungomare misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 59 odasında evinizin konforunu yaşayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için plazma televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Room
Appartamento Prestige
Room
Executive Apart Daire
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Aparthotel)
Room
Superior Apart Daire
Room
Appartamento Top Prestige
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Oda (Flex, change room during stay)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x