Suite 70 Luxury B&B

Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria
Suite 70 Luxury B&B Öne Çıkan Resim
Suite 70 Luxury B&B Dış Mekan
Suite 70 Luxury B&B Dış Mekan
Suite 70 Luxury B&B Dış Mekan
Suite 70 Luxury B&B Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Suite 70 Luxury B&B
Corso Giuseppe Garibaldi 70 Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria

Suite 70 Luxury B&B misafirlere Reggio Calabria bölgesinde, tarihi bölgede, Nava Meydanı ile Ionian Sea 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 9,4 mi (15,1 km) ve Reggio Calabria Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x