Suiboku

Hirafu
Suiboku Öne Çıkan Resim
Suiboku Dış Mekan
Suiboku Dış Mekan
Suiboku Dış Mekan
Suiboku Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Suiboku
191-29 Aza Yamada Abuta-Gun , Hirafu

Suiboku misafirlere Kutchan bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Niseko Mountain Resort Grand Hirafu yakınında ve Niseko-Shakotan-Otarukaigan Quasi-National Park ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı daire Niseko Village Kayak ve Aktivite Merkezi ile 4,8 mi (7,8 km) ve Niseko Annupuri Uluslararası Kayak Alanı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Misafirler şömine ve ısıtmalı zemin olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Süit, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Süit, 3 Yatak Odası
Room
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası
Room
Luxury Süit, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x