Alpen Ridge

Hirafu
Alpen Ridge Öne Çıkan Resim
Alpen Ridge Dış Mekan
Alpen Ridge Dış Mekan
Alpen Ridge Dış Mekan
Alpen Ridge Dış Mekan
Image More +141 fotoğraf
Alpen Ridge
193-7 Yamada , Hirafu

Alpen Ridge misafirlere Kutchan bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Niseko Mountain Resort Grand Hirafu ve Niseko-Shakotan-Otarukaigan Quasi-National Park yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu apart daire Niseko Village Kayak ve Aktivite Merkezi ile 4,8 mi (7,8 km) ve Niseko Annupuri Uluslararası Kayak Alanı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

Misafirler için MP3 takma konsolu olan 31 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Oda, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 4 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Slope View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x