Sugarbird Manor at Protea Heights Farm

Route 62, Cape Winelands
Sugarbird Manor at Protea Heights Farm Genel
Sugarbird Manor at Protea Heights Farm Öne Çıkan Resim
Sugarbird Manor at Protea Heights Farm Dış Mekan
Sugarbird Manor at Protea Heights Farm Dış Mekan
Sugarbird Manor at Protea Heights Farm İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Sugarbird Manor at Protea Heights Farm
Devon Valley Road Route 62, Cape Winelands

Stellenbosch bölgesindeki Sugarbird Manor at Protea Heights Farm konaklamanızda, Louisvale Wines ve Stellenbrau Brewery ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Oude Libertas Amphitheatre ile 3,8 mi (6 km) ve Rupert Müzesi ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Sugarbird Manor at Protea Heights Farm misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

13 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve bitişik şaraphane mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pansiyonda konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Courtyard)
Kır
Kır Evi
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Manzaralı
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Courtyard)
Room
Süit
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras (Garden)
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Courtyard)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x