Kunjani Cottages

Route 62, Cape Winelands
Kunjani Cottages Öne Çıkan Resim
Kunjani Cottages Dış Mekan
Kunjani Cottages Dış Mekan
Kunjani Cottages İç Mekan
Kunjani Cottages Şaraphane
Image More +55 fotoğraf
Kunjani Cottages
90/20 Blumberg Drive Devonvale Route 62, Cape Winelands

Kunjani Cottages konaklamanızda Stellenbosch bölgesinde, Stellenbosch Üniversitesi ile 11,6 km (7,2 mi) ve Spier Wine Estate ile 12,4 km (7,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Lanzerac Wine Estate ile 14,3 km ve De Zalze Golf Club ile 17,3 km mesafede.

Kunjani Cottages misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. 32 inç düz ekran televizyon ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve açık havuz bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, Üzüm Asması Manzaralı
Deluxe
Deluxe Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Cabernet)
Room
Deluxe Kır Evi, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Kır Evi, Sigara İçilmez (Merlot)
Room
Comfort Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x