Sugar Lodge At Sugarbush

Kuzey Vermont, Mad River Valley
Sugar Lodge At Sugarbush Öne Çıkan Resim
Sugar Lodge At Sugarbush Dış Mekan
Sugar Lodge At Sugarbush Dış Mekan
Sugar Lodge At Sugarbush Dış Mekan
Sugar Lodge At Sugarbush Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Sugar Lodge At Sugarbush
2197 Sugarbush Access Road Kuzey Vermont, Mad River Valley

Warren bölgesindeki Sugar Lodge At Sugarbush misafirlere dağda, Sugarbush Kayak Merkezi ve Village Double Kayak Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Gate House Quad Kayak Teleferiği ile 0,9 mi (1,5 km) ve Super Bravo Express Quad Kayak Teleferiği ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirler için 24 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x