Clay Brook Hotel

Kuzey Vermont, Mad River Valley
Clay Brook Hotel Genel
Clay Brook Hotel Genel
Clay Brook Hotel Öne Çıkan Resim
Clay Brook Hotel Dış Mekan
Clay Brook Hotel Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Clay Brook Hotel
1840 Sugarbush Access Rd Kuzey Vermont, Mad River Valley

Warren bölgesindeki Clay Brook Hotel misafirlere dağda, Sugarbush Kayak Merkezi ve Village Double Kayak Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Gate House Quad Kayak Teleferiği ile 1,2 mi (2 km) ve Super Bravo Express Quad Kayak Teleferiği ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Rumble's Bistro & Bar, Clay Brook Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 179 klimalı oda DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı ve kapalı havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, asansör ve su sebili mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Luxury
Luxury Daire, 2 Yatak Odası
Luxury
Luxury Daire, 3 Yatak Odası
Room
Luxury Daire, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Daire, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x