Sueds Segundo Sol

Costa Do Descobrimento, Santa Cruz Cabralia
Sueds Segundo Sol Öne Çıkan Resim
Sueds Segundo Sol Dış Mekan
Sueds Segundo Sol Dış Mekan
Sueds Segundo Sol Dış Mekan
Sueds Segundo Sol Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Sueds Segundo Sol
BR 367 KM 76,5 - 104 Praia de Coroa Vermelha Costa Do Descobrimento, Santa Cruz Cabralia

Sueds Segundo Sol misafirlere Santa Cruz Cabralia (Coroa Vermelha) bölgesinde, Discovery Coast Atlantic Forest Reserves ve Coroa Vermelha Plajı yakınında. Bu otel Muta Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Brezilya'nın Keşfi Anıtı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Sueds Segundo Sol misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

100 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x