Hotel Flor De Limao

Costa Do Descobrimento, Santa Cruz Cabralia
Hotel Flor De Limao Öne Çıkan Resim
Hotel Flor De Limao Dış Mekan
Hotel Flor De Limao İç Mekan
Hotel Flor De Limao İç Mekan
Hotel Flor De Limao İç Mekan
Image More +62 fotoğraf
Hotel Flor De Limao
Rua dos Ipês Costa Do Descobrimento, Santa Cruz Cabralia

Hotel Flor De Limao misafirlere Santa Cruz Cabralia (Coroa Vermelha) bölgesinde, Discovery Coast Atlantic Forest Reserves yakınında ve Coroa Vermelha Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Muta Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Brezilya'nın Keşfi Anıtı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartamento
Apartamento Versailles
Apartamento
Apartamento Salvador
Apartamento
Apartamento Brasilia
Room
Apartamento Rupestre
Room
Apartamento Tintin
Room
Apartamento Paris
Room
Apartamento Voyage
Room
Apartamento Pequim
Room
Apartamento Amazonia
Room
Apartamento Coroa Vermelha

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x