StripViewSuites at Palms Place

Dağ Eyaletleri, Paradise
StripViewSuites at Palms Place Genel
StripViewSuites at Palms Place Öne Çıkan Resim
StripViewSuites at Palms Place Dış Mekan
StripViewSuites at Palms Place Dış Mekan
StripViewSuites at Palms Place Dış Mekan
Image More +364 fotoğraf
StripViewSuites at Palms Place
4381 West Flamingo Road Dağ Eyaletleri, Paradise

StripViewSuites at Palms Place konaklamanızda Las Vegas bölgesinde, havaalanı yakınında, Rio All-Suite Hotel Kumarhanesi ve Orleans Arena ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı apart daire High Roller ile 3,3 km ve Miracle Mile Shops Alışveriş Merkezi ile 3,3 km mesafede.

Restoranda StripViewSuites at Palms Place misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 600 klimalı odada mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için kumarhane, sağlık kulübü ve açık havuz vardır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two-Bedroom
Two-Bedroom Conjoined Suite
Studio
Studio Apartment with View
Studio
Studio Apartment
One-Bedroom
One-Bedroom Apartment
Premium
Premium One-Bedroom Apartment
Panoramic
Panoramic Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Superior
Superior Apart Daire
Room
Two-Bedroom Penthouse with Private Jacuzzi
Room
Premium One Bedroom with Strip View
Room
Exclusive Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x