Strawberry Garden Homestay

Orta Vietnam, Cam Chau
Strawberry Garden Homestay Öne Çıkan Resim
Strawberry Garden Homestay Dış Mekan
Strawberry Garden Homestay İç Mekan
Strawberry Garden Homestay Kahvaltı
Strawberry Garden Homestay Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Strawberry Garden Homestay
171/2 Tran Nhan Tong St Orta Vietnam, Cam Chau

Strawberry Garden Homestay misafirlere Hoi An (Cam Chau) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cam Thanh Rice Fields ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 12,9 mi (20,7 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

4 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x