Hi Hoi An Villa

Orta Vietnam, Cam Chau
Hi Hoi An Villa Genel
Hi Hoi An Villa Öne Çıkan Resim
Hi Hoi An Villa Dış Mekan
Hi Hoi An Villa Dış Mekan
Hi Hoi An Villa Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hi Hoi An Villa
151/10/15 - Tran Nhan Tong St. Cam Chau Ward Orta Vietnam, Cam Chau

Hi Hoi An Villa misafirlere Hoi An merkezinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cam Thanh Rice Fields ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 12,8 mi (20,7 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x