Stratmanns Hotel

Oldenburger Munsterland, Lohne
Stratmanns Hotel Genel
Stratmanns Hotel Genel
Stratmanns Hotel Öne Çıkan Resim
Stratmanns Hotel İç Mekan
Stratmanns Hotel İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Stratmanns Hotel
Brandstraße 94 Oldenburger Munsterland, Lohne

Lohne bölgesindeki Stratmanns Hotel konaklamanızda Brettberg Golf Club ve Vechta Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Dümmer Nature Park ile 3,7 mi (5,9 km) ve Zırh Müzesi ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Stratmanns Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x