Hotel Wiesengrund

Weser-ems, Dinklage
Hotel Wiesengrund Genel
Hotel Wiesengrund Genel
Hotel Wiesengrund Genel
Hotel Wiesengrund Genel
Hotel Wiesengrund Genel
Image More +27 fotoğraf
Hotel Wiesengrund
Lohner Straße 17 Weser-ems, Dinklage

Dinklage bölgesindeki Hotel Wiesengrund konaklamanızda, Brettberg Golf Club ve St. John Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Artland Arena ile 9,5 mi (15,2 km) ve Vechta Europe Meydanı ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada iPod takma konsolu ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dinklage bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x