STF Långholmen Hostel Beds

Malaren Gölü (bölge), Central Stockholm
STF Långholmen Hostel Beds Genel
STF Långholmen Hostel Beds Genel
STF Långholmen Hostel Beds Genel
STF Långholmen Hostel Beds Öne Çıkan Resim
STF Långholmen Hostel Beds Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
STF Långholmen Hostel Beds
Långholmsmuren 20 Malaren Gölü (bölge), Central Stockholm

STF Långholmen Hostel Beds misafirlere Stockholm (Central Stockholm) bölgesinde, Langholmen ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Güney Stokholm Genel Hastanesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel ABBA The Museum ile 4,4 mi (7,1 km) ve Ericsson Globe Arena ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Basic
Basic Dört Kişilik Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x