Långholmen Hotell

Malaren Gölü (bölge), Central Stockholm
Långholmen Hotell Genel
Långholmen Hotell Genel
Långholmen Hotell Genel
Långholmen Hotell Genel
Långholmen Hotell Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
Långholmen Hotell
Långholmsmuren 20 Malaren Gölü (bölge), Central Stockholm

Långholmen Hotell misafirlere Stockholm (Central Stockholm) bölgesinde, Langholmen ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Tantolunden Parkı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel ABBA The Museum ile 4,4 mi (7,1 km) ve Ericsson Globe Arena ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Långholmens Wärdshus misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 102 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 17 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x