Step

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Step Genel
Step Genel
Step Öne Çıkan Resim
Step Dış Mekan
Step Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Step
Hotel Step Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Step misafirlere Sunny Beach bölgesinde, plaj yakınında, Hrizantema Kumarhanesi ve Luna Park ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Güneşli Sahil ile 0,8 mi (1,2 km) ve Action Aquapark su parkı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Comfort
Comfort Stüdyo (3 people)
Standard
Standard Stüdyo (2 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x