Stellaris Apartment Hotel

Garching
Stellaris Apartment Hotel Genel
Stellaris Apartment Hotel Genel
Stellaris Apartment Hotel Genel
Stellaris Apartment Hotel Genel
Stellaris Apartment Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
Stellaris Apartment Hotel
Walther-von-Dyck Strasse 16 , Garching

Stellaris Apartment Hotel konaklamanızda Garching bölgesinde, Allianz Arenası ile 12,3 km (7,6 mi) ve BMW World ile 16,8 km (10,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Olimpiyat Parkı ile 17,1 km (10,6 mil) ve Olimpiyat Stadyumu ile 17,8 km (11,1 mil) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 159 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 49-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Superior
Superior Apart Daire, 2 Tek Kişilik Yatak
Economy
Economy Apart Daire, 1 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Apart Daire, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x