Dorint Hotel München/Garching

Garching
Dorint Hotel München/Garching Öne Çıkan Resim
Dorint Hotel München/Garching Dış Mekan
Dorint Hotel München/Garching Yerinde Yemek
Dorint Hotel München/Garching Banyo Tipleri
Dorint Hotel München/Garching Mutfak
Image More +3 fotoğraf
Dorint Hotel München/Garching
Parkring 51-53 , Garching

Dorint Hotel München/Garching misafirlere Garching bölgesinde, tren/metro istasyonu bağlantılı, Allianz Arenası ve Olimpiyat Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel BMW World ile 8,1 mi (13,1 km) ve Olimpiyat Stadyumu ile 8,7 mi (14,1 km) mesafede.

Josef's Wirtshaus, Dorint Hotel München/Garching misafirlerine yemek servisi yapıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 207 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Garching bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2982 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Stüdyo
Park,
Park, Sleep & Ride

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x