Stella Di Helis Villa

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia
Stella Di Helis Villa Öne Çıkan Resim
Stella Di Helis Villa Dış Mekan
Stella Di Helis Villa Dış Mekan
Stella Di Helis Villa Dış Mekan
Stella Di Helis Villa Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Stella Di Helis Villa
Ai Helis, Svoronata Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia

Bu villa misafirlere Kefalonia bölgesinde, okyanus kıyısında, Ai Helis Plajı ve Ionian Sea yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Argostoli Limanı ile 7,3 mi (11,7 km) ve Lourdas Plajı ile 8,7 mi (14,1 km) mesafede.

Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x