Steenberg Hotel & Spa

Southern Suburbs, Lakeside
Steenberg Hotel & Spa Genel
Steenberg Hotel & Spa Genel
Steenberg Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Steenberg Hotel & Spa Dış Mekan
Steenberg Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +99 fotoğraf
Steenberg Hotel & Spa
10802 Steenberg Estate Tokai Road, Constantia Southern Suburbs, Lakeside

Steenberg Hotel & Spa misafirlere Cape Town (Lakeside) bölgesinde, Constantia Wine Route Şarap İmalathanesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Fish Hoek Plajı ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kirstenbosch Ulusal Botanik Bahçeleri ile 14,7 km ve Old Biscuit Mill (Alışveriş Alanı) ile 20,3 km mesafede.

Bistro Sixteen82 yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 5 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Cape Town bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 463 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
One
One Bedroom Suite
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Premier Oda, 1 Yatak Odası, Veranda, Dağ Manzaralı
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Veranda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x