StayEasy Mbombela

Panorama Route, Nelspruit
StayEasy Mbombela Genel
StayEasy Mbombela Genel
StayEasy Mbombela Genel
StayEasy Mbombela Öne Çıkan Resim
StayEasy Mbombela Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
StayEasy Mbombela
White River Road Riverside Park Panorama Route, Nelspruit

StayEasy Mbombela misafirlere Nelspruit bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Riverside Mall Alışveriş Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Lowveld Ulusal Botanik Bahçesi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kruger National Park ile 31,3 mi (50,3 km) ve Nelspruit Crossing Mall Alışveriş Merkezi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 115 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x