Stay Inn Hotels

Reynosa
Stay Inn Hotels Genel
Stay Inn Hotels Öne Çıkan Resim
Stay Inn Hotels Dış Mekan
Stay Inn Hotels İç Mekan
Stay Inn Hotels Kahvaltı
Image More +42 fotoğraf
Stay Inn Hotels
Carretera Monterrey, km 213 Col. Valle Alto , Reynosa

Reynosa bölgesindeki Stay Inn Hotels konaklamanızda Parque de Beisbol Adolfo Lopez Mateos ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Mercado Zaragoza ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel McAllen Kongre Merkezi ile 18,1 mi (29,2 km) ve La Plaza Mall ile 20 mi (32,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 53 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Luxury
Luxury Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Luxury Oda
Room
Basic Stüdyo Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x