BH Business Hotel Group

Reynosa
BH Business Hotel Group Genel
BH Business Hotel Group Genel
BH Business Hotel Group Genel
BH Business Hotel Group Genel
BH Business Hotel Group Öne Çıkan Resim
Image More +10 fotoğraf
BH Business Hotel Group
Av. de los Encinos No 1000 Col. Real de Jarachinas , Reynosa

Reynosa bölgesindeki BH Business Hotel Group konaklamanızda, Anzalduas Uluslararası Köprüsü ve Bentsen-Rio Grande Valley Eyalet Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel McAllen Kongre Merkezi ile 15,8 mi (25,4 km) ve La Plaza Mall ile 17,9 mi (28,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 135 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Business Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x