Stay Inn Hotel

Dar es Salaam
Stay Inn Hotel Genel
Stay Inn Hotel Öne Çıkan Resim
Stay Inn Hotel Dış Mekan
Stay Inn Hotel Dış Mekan
Stay Inn Hotel Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Stay Inn Hotel
Udowe/Swahili Street, Near Msimbazi Rd. , Dar es Salaam

Dar es Salaam bölgesindeki Stay Inn Hotel konaklamanızda, Kariakoo Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Dar es Salaam Uluslararası Konferans Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Uhuru Anıtı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Ilala Pazarı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x