Iris Hotel

Dar es Salaam
Iris Hotel Genel
Iris Hotel Öne Çıkan Resim
Iris Hotel Dış Mekan
Iris Hotel Dış Mekan
Iris Hotel İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Iris Hotel
Livingstone corner Amani Streets Kariakoo , Dar es Salaam

Dar es Salaam bölgesindeki Iris Hotel konaklamanızda, Kariakoo Pazarı ve Uhuru Anıtı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel St Joseph's Katedrali ile 1,2 mi (2 km) ve Zanzibar Feribot İskelesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 85 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca kuaför ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Two Bedrooms Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x