Stay In Vietnam River Gate

Güney Vietnam, Quận 4
Stay In Vietnam River Gate Genel
Stay In Vietnam River Gate Öne Çıkan Resim
Stay In Vietnam River Gate Dış Mekan
Stay In Vietnam River Gate Dış Mekan
Stay In Vietnam River Gate Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Stay In Vietnam River Gate
151-155 Ben Van Don Güney Vietnam, Quận 4

Stay In Vietnam River Gate misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 4) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,5 mi (0,9 km) ve Saigon Meydanı ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca market mevcut. Misafirler apart dairenin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (B2708)
Room
Stüdyo (B0920)
Room
Stüdyo (B0909)
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası (B3310)
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x