Starry Angkor Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Starry Angkor Hotel Genel
Starry Angkor Hotel Genel
Starry Angkor Hotel Genel
Starry Angkor Hotel Genel
Starry Angkor Hotel Genel
Image More +104 fotoğraf
Starry Angkor Hotel
No.G4, National Road 6, Banteay Chas Village, Sangkat Slor Kram Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Starry Angkor Hotel konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Psa Leu Market ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Minyatür Angkor Tapınakları ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kraliyet Bahçesi ile 2 km ve Wat Bo ile 2,2 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Starry Restaurant restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 163 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3767 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x