Starlight Restaurant & Bungalows

Lesser Sunda Islands, Lovina
Starlight Restaurant & Bungalows Genel
Starlight Restaurant & Bungalows Öne Çıkan Resim
Starlight Restaurant & Bungalows Dış Mekan
Starlight Restaurant & Bungalows Dış Mekan
Starlight Restaurant & Bungalows Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Starlight Restaurant & Bungalows
Jl. Starlight Lovina, Singaraja Lesser Sunda Islands, Lovina

Buleleng bölgesindeki Starlight Restaurant & Bungalows misafirlere deniz kıyısında, Lovina Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Lovina Plajı Anıtı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Baruna Dive Center ile 1,9 mi (3,1 km) ve Tangguwisia Bali Beach ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 1 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Bungalov, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Family Bungalov
Room
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x