Joglo at Lata Lama

Lovina
Joglo at Lata Lama Öne Çıkan Resim
Joglo at Lata Lama Dış Mekan
Joglo at Lata Lama Dış Mekan
Joglo at Lata Lama Yerinde Yemek
Joglo at Lata Lama Yerinde Yemek
Image More +50 fotoğraf
Joglo at Lata Lama
Padi Drive, Jalan Bali Bagus Kalibukbuk, Lovina Beach , Lovina

Joglo at Lata Lama misafirlere Buleleng bölgesinde, plaj yakınında, Lovina Plajı Anıtı ve Lovina Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Baruna Dive Center ile 2,1 mi (3,3 km) ve Tangguwisia Bali Beach ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için Lata Lama Garden Kitchen restoranı ideal, bu restoran Asya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda özel havuz vardır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve espresso kahve makinesi vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası
Room
Honeymoon Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kişiye Özel Havuzlu, Plaj Kenarı
Room
Traditional Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x