Star Inn by Elevate Rooms

Niagara Şelalesi - Batı New York, Niagara Falls
Star Inn by Elevate Rooms Genel
Star Inn by Elevate Rooms Genel
Star Inn by Elevate Rooms Genel
Star Inn by Elevate Rooms Genel
Star Inn by Elevate Rooms Genel
Image More +29 fotoğraf
Star Inn by Elevate Rooms
8627 Lundy's Lane Niagara Şelalesi - Batı New York, Niagara Falls

Niagara Şelalesi bölgesindeki Star Inn by Elevate Rooms misafirlere Niagara Square Shopping Centre alışveriş merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Niagara SkyWheel ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu motel Rainbow Tower (Gökkuşağı Kulesi) ile 6,1 km (3,8 mil) ve Niagara Falls State Park (Niagara Şelalesi Eyalet Parkı) ile 9,3 km (5,8 mil) mesafede.

Star Inn by Elevate Rooms misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

27 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde ayrıca piknik alanı, barbekü ızgaraları ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x